Napi Budapest

Napi képek Budapestről egy amatőr fotóstól.

Friss topikok

  • Gerberus: Egykor a Fiatal Művészek Klubja (FMK) működött benne az ötvenes évek végétől a kilencvenes évek kö... (2018.02.05. 02:46) Kogart ház
  • aafonya: nem a "koronázási ékszereket" hanem az országot :) (2014.07.13. 19:25) Oltár
  • Kritizálom aA. Marhaságokat: Sőt a Hársfa utcában is van ilyen a szállodának. :-) (2013.09.02. 21:09) Átjárás
  • Kritizálom aA. Marhaságokat: Úgy tudom, hogy mint mozi, megszűnt. :-( "Filmfesztivállal búcsúzik a bezáró Odeon Lloyd mozi ... (2013.09.02. 19:20) Odeon Lloyd mozi
  • Kritizálom aA. Marhaságokat: Én úgy tudom, hogy ez csak másolat. Az eredeti a Kiscelli Múzeumban van. A kapuszárny rész. (2013.09.02. 19:13) A kapu

Linkblog

2010.04.05. 01:00 Gallion

Csokissimo

Címkék: étterem buda csokoládézó xii.kerület

A város egyik legjobb csokoládézója. Nemcsak kiváló kézműves csokoládékat lehet venni (itthon készülteket és külföldi ínyencségeket egyaránt), de még a forró csokijuk is rendkívűl finom.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napibudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr621895037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2010.04.05. 15:25:49

Mennyibe került egy ilyen forró csoki? Én vettem ott egy kézzel készített tábla csokit, de elég borsos árakkal találkoztam. Na nem mintha nem lett volna finom.

Gallion 2010.04.05. 19:33:35

A pontos árra nem emlékszem, de kicsivel 500 Ft alatt volt. Szóval ez se olcsó. A táblás csokijaikkal nekem csak egy bajom van: mióta megkóstoltam nem tudok visszaszokni a gyáriakra. Hiába finom egy Milka is, van valami fura kesernyés utóize, ahogy az összes többi hasonló csokinak is. Mig a kézműves csokinak még órák mulva is nagyon kellemes, selymes utóize van. Kár, hogy az áruk is ennek megfelelően elég combos.

Egy ajánlás: érdemes náluk megkóstolni a bon-bonok közül a sörtrüffelt. Egy oroszlányi házaspár csinálja. A búzasör izét hozták össze a csokiéval, ami igy elsőre kissé bizarul hangozhat, de egészen katartikus íze van.

Pelle Kriszta · http://www.kezmuvesbonbon.hu 2010.04.06. 15:31:17

@Gallion: Nagyon szépen köszönjük a sörtrüffelre vonatkozó dícséretet! Kriszta és Gábor (a készítők)
süti beállítások módosítása